Acces parteneri Facebook

Termeni si Conditii

Produsele prezentate in acest site sunt produse folosite exclusiv in scopuri profesionale, sub indrumarea specialistilor.

Drepturi de autor

 1. Acest site de prezentare apartine companiei Biolife Grup si se supune drepturilor de autor si proprietate marca Biolife Grup.
 2. Biolife Grup isi rezerva dreptul sa modifice, sa completeze sau sa inlocuiasca informatiile continute in acest site partial sau in totalitate, oricand si fara o notificare in prealabil.
 3. Continutul si structura site-ului www.biolifegrup.ro sunt supuse reglementarilor drepturilor de autor.
 4. Duplicarea si copierea oricaror informatii cuprinse de acest site, in special a informatiilor ce se refera la text, fotografie, design si grafica, nu sunt permise.
 5. Daca doriti sa duplicati sau sa copiati orice text, orice informatie, orice fotografie, orice grafica cuprinse in acest site atunci emiteti o cerere in scris pe care o depuneti la Biolife Grup.
 6. Nu reproduceti, nu transferati, nu distribuiti, nu copiati si nu transmiteti in orice forma continutul acestui site fara a avea asupra dumneavoastra si raspunsul de acceptare a companiei Biolife Grup.
 7. Marca Biolife Grup este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, este o marca protejata prin lege, se supune legii in cazul sustragerilor de orice fel si este considerata infractiune utilizarea ei de alte entitati, in afara de compania Biolife Grup.

Conditii comerciale

 1. Preturile facute publice in acest site sunt preturi exprimate in moneda ron/lei si contin taxa pe valoare adaugata / TVA legal de 24%.
 2. Preturile sunt valabile pentru un an de zile insa ajustarile nu sunt excluse si pot surveni fara o notificare in prealabil ori de cate ori este nevoie.
 3. Preturile exprimate cuprind toate costurile plus TVA legal, exceptie costul de transport; costul transportului revine cumparatorului, exceptie cazurile discutate altfel.
 4. Pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, aceasta trebuie sa fie in cuantum minim valoric de 500 de lei (cinci sute de lei).
 5. Termenul de plata si modalitatea de plata a comenzii se discuta la sediul companiei Biolife Grup si se supune procesului de negociere contractuala.
 6. Notificari asupra defectelor produselor. Orice sesizare privind defectul unui produs se face in scris catre Biolife Grup in maxim 2 zile / 48 de ore de la receptia produsului sau imediat ce a fost detectat.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

 1. Toate informatiile primite din partea dumneavoastra sunt confidentiale si vor fi pastrate in confidentialitate.
 2. Biolife Grup nu pune la dispozitia unei terte entitati informatiile furnizate de dumneavoastra atunci cand va inregistrati folosind "formularul de contact".
 3. Biolife Grup nu vinde si nici nu inchiriaza datele cu caracter personal, date obtinute in urma completarii formularelor de contact atunci cand se solicita date suplimentare de toti cei care folosesc formularul de contact.
 4. Biolife Grup va pune la dispozitia membrilor sai activi in acest site date de acces in zona intitulata "acces parteneri".
 5. Toti cei care primesc date de acces in aceasta zona a site-ului sunt obligati sa pastreze si sa garanteze integritatea datelor primite, in caz contrar Biolife Grup isi rezerva dreptul de a bloca accesul pentru aceasta zona celui ce nu respecta aceste conditii.

 

BIOLIFE GRUP

Ne-am infiintat in anul 2005 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale. Credem cu tarie ca...

+ citeste mai mult

Contacteaza-ne

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, fie in calitate de client fie in calitate de furnizor, ne puteti contacta aici...

+ citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Pentru abonare la sectiunea Noutati introduceti adresa dvs de email