Acces parteneri Facebook

Evolutie

Ne-am infiintat in anul 2005 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale. Credem cu tarie ca satisfactia clientilor este prioritara si de aceea, de zece ani, am incheiat parteneriate cu peste 20 de producatori internationali si ne-am imbunatatit echipa cu specialisti in domeniul medical.

Inca din 2007 colaboram cu Audit Diagnostics din Irlanda si Demeditec din Germania. In 2008 am incheiat un parteneriat cu Batist Medical, unul dintre cei mai mari producatori de consumabile medicale din Cehia, si am devenit unic distribuitor in Romania al produselor acestei companii. Din 2009, colaboram si cu producatori din Asia, dintre care ii amintim pe Arista Gloves din Indonezia si 3L Medical din China.

In 2007 am inceput implementarea unui sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000. Acest sistem de management al calitatii a fost mentinut si imbunatatit continuu, Biolife Grup obtinand si certificatul conform noului standard de management al calitatii ISO 9001:2015.

BIOLIFE GRUP

Ne-am infiintat in anul 2005 si am ales calitatea si profesionalismul drept obiective principale. Credem cu tarie ca...

+ citeste mai mult

Contacteaza-ne

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, fie in calitate de client fie in calitate de furnizor, ne puteti contacta aici...

+ citeste mai mult

Aboneaza-te la newsletter

Pentru abonare la sectiunea Noutati introduceti adresa dvs de email